Káva Zlaté Zrnko – Peru – “Kakao a gaštan”

(3 recenzie zákazníkov)

9.4918.99 s DPH

📝 Vyberte si podľa spôsobu prípravy – správná hrúbka výrazne ovplyvní výslednú chuť kávy
Názov alebo text môže mať 1-50 znakov. Použiť môžete aj symbol srdce - vytlačíme červené, ktoré vložíte skopírovaním: ❤
Medzisúčet produktu 9.49€
Medzisúčet doplnkov 0.00€
Celková suma 9.49€

Získajte až 38 zlatých zrniek.

  • Doprava

Kuriér, výdajné miesta alebo osobný odber

2-3 dni

od 2.99€

  • Doprava ZADARMO

hodnota nákupu

nad 40€

Popis

Káva Zlaté Zrnko – Peru je stredne pražená 100% arabika s jediným pôvodom z oblasti Chanchamayo v Peru. Príjemná horká chuť kakaa, karamelu, vlašských orechov a pečených gaštanov.va Zlaté Zrnko – 

Pôvod: Peru je káva s pôvodom, 100% arabika z oblasti Chanchamayo v Peru. Kávy s pôvodom Zlaté Zrnko sú vyberané odborníkmi na kvalitu a degustátormi, preto získavame tie najzaujímavejšie kávy z výnimočných kávových krajín a oblastí. Farmári za tak výnimočnú kvalitu dostávajú zaplatené viac ako je bežné prostredníctvom Fairtrade.

Spracovanie: mokrou metódou

Praženie: stupeň 4 (1 – veľmi svetlé, 2 – svetlé, 3 svetlé/stredné, 4 – stredné, 5 – stredné, 6 – stredné/tmavé, 7 – tmavé, 8 – veľmi tmavé), krivka praženia na espresso, viac informácií o pražení

Použitie: espresso

Recept na dvojité espresso: Dávka: 18 gramov, Pomer prípravy: 1:3, Hmotnosť výsledného nápoja: 54 gramov, Teplota prípravy: 93,5ºC-94,5ºC, Čas prípravy: 23-28 sek

Mletie: stredné / stredne tvrdé zrno

Naša skúsenosť: Káva Zlaté Zrnko – Peru je príjemne horká káva, jednoduchej chuti s príjemnou dochuťou pečených gaštanov.

Dobrá rada: Každú kávu si najlepšie vychutnáte pri správnom pomletí. Káva Peru si vyžaduje stredne jemné mletie, na stupnici od 1 do 10 (1 najjemnejšie, 10 najhrubšie) približne stupeň 3-4, závisí to od typu mlynčeka a jeho opotrebovania.  V espresso automatoch odporúčame nastaviť mlynček na najjemnejšie mletie a iba v prípade, že káva tečie pomaly použiť hrubší stupeň mletia. Každú zrnkovú kávu si najlepšie vychutnáte ak sú kávové zrná čerstvo pražené – najlepšie 2 týždne až dva mesiace po pražení (záleží od skladovania surovej a praženej kávy, pri skladovaní surovej kávy vo vákuu z farmy až do pražiarne a správnom zabalení po napražení si môže aj napražená káva zachovať čerstvosť viacero mesiacov). Viac o správnej príprave kávy nájdete na našej stránke Rady o káve. Ak by ste sa radi o káve dozvedeli viac, môžete navštíviť našu Univerzitu kávy.

Ovocnosť: ●○○

Sladkosť: ●○○

Horkosť: ●●○

Aróma: ●●○

Intenzita: ●●○

Dochuť: ●●○

Kofeín: ●●○

Recenzie

5
3 reviews
3
0
0
0
0

3 recenzie k Káva Zlaté Zrnko – Peru – “Kakao a gaštan”

Clear filters
  1. Marek

    Túto kávu sme prvý krát ochutnali v predajni v Auparku a odvtedy si ju pravidelne kupujeme. Vynikajúca čokoládová káva, s jemnými horkastými chuťami, obľúbili sme si ju v espresse aj v kapučíne. Iba Kuba bola z horkých káv zaujímavejšia, ale táto má lepšiu chuť horkej čokolády. Fakt výborná.

  2. lubos108

    neskutočne dobrá chuť

  3. Viktória

    Príjemná oriešková chuť.

Pridať recenziu