Káva Zlaté Zrnko – Cézar (Zmes 75% arabica a 25% robusta) – “KLASICKÝ”

(2 recenzie zákazníkov)

5.9021.90 s DPH

352 Predaných

Zrušiť výber

Ak si želáte vytvorenie prednej etikety s vlastným menom - názvom kávy, prosím zadajte ho sem. Názov môže mať 1-20 znakov. Použiť môžete aj symbol srdce, ktoré vložíte skopírovaním:

(+1.00)

Získajte až 44zlatých zrniek.

Popis

Káva Zlaté Zrnko – Cézar je majestátna a kompaktná zmes, 75% arabica a 25% robusta. Jeho veľkoleposť je korunovaná trochou príjemnej acidity. Chuť tejto výnimočnej kávy pripomína horkú čokoládu vylepšenú esenciami kandizovaného ovocia. Okrem lahodného espressa a moky vytvorí aj nesmierne hladké cappuccino.

Pôvod: Káva Cézar je zmes 6 až 7 káv s pôvodom, 75% arabica a 25% robusta. Každá zmes Zlaté Zrnko je výsledným súzvukom chutí káv z ktorých je zložená a je namiešaná podľa chutí ľudí. Zmesi Zlaté Zrnko miešajú talianskí odborníci v laboratóriách priamo v prístave. Miešajú sa z rôznych zdrojov tak, aby každý mesiac, každý rok mali rovnakú výslednú chuť.

Praženie: na espresso (CITY+ FULLCITY vyvážená chuť acidity a horkosti)

Použitie: espresso, moka

Mletie: stredné / stredne tvrdé zrno

Naša skúsenosť: Káva Zlaté Zrnko – Cézar má expresívne chute kandizovaného ovocia, orieškov, s dochuťou horkej čokolády. Veľmi vhodná zmes pre kaviarne ktoré chcu ponúknuť nádhernú krému vďaka 25% podielu robusty, plné telo a zároveň veľmi chutnú a výraznú kávu.

Dobrá rada: Každú kávu si najlepšie vychutnáte pri správnom pomletí. Káva Cézar si vyžaduje stredne hrubé mletie, na stupnici od 1 do 10 (1 najjemnejšie, 10 najhrubšie) približne stupeň 3-4, závisí to od typu mlynčeka a jeho opotrebovania.  V espresso automatoch odporúčame nastaviť mlynček na najjemnejšie mletie a iba v prípade, že káva tečie pomaly použiť hrubší stupeň mletia. Každú zrnkovú kávu si najlepšie vychutnáte ak sú kávové zrná čerstvo pražené – najlepšie 2 týždne až dva mesiace po pražení (záleží od skladovania surovej a praženej kávy, pri skladovaní surovej kávy vo vákuu z farmy až do pražiarne a správnom zabalení po napražení si môže aj napražená káva zachovať čerstvosť viacero mesiacov). Viac o správnej príprave kávy nájdete na našej stránke Rady o káve. Ak by ste sa radi o káve dozvedeli viac, môžete navštíviť našu Univerzitu kávy.

Chuťový profil:

Ovocnosť: ●○○

Vyváženosť: ●●●

Horkosť: ●○

 

Aróma: ●●○

Intenzita: ●●○

Dochuť: ●●○

 

Kofeín: ●●

Ďalšie informácie

Hmotnosť-
Balenie

, ,

Zrnková alebo mletá

, ,

Ovocná

Vyvážená

Horká

Aróma

Intenzita

Dochuť

Sila

Chuťový profil

Sladká, Horká

2 recenzie k Káva Zlaté Zrnko – Cézar (Zmes 75% arabica a 25% robusta) – “KLASICKÝ”

  1. Daniel

    Priemerná kaviarenská zmes, keby taká bola vo všetkých kaviarňach bol by som spokojný. Dobre ste ju navrhli, ale Rómeo je lepší.

  2. J.K.

    Vyskúšal som už skoro všetky kávy dostupné na Slovensku, ale takúto cremu a chuť som ešte nezažil, veľmi chutná káva, skúšal som ju na viacerých strojoch a všade perfektná.

Pridať recenziu