Espresso zmesi

Čo sú espresso zmesi?

Zmes káv (blend) je zmiešanie 5 a viacerých druhov kávovníkových zŕn tak, aby dávala charakteristickú požadovanú chuť. Zmes je v priebehu času miešaná z rôznych zdrojov, nakoľko kávovníkové zrno má v každom zbere mierne odlišnú chuť a vzhľadom na veľké množstvo produkovaných zmesí je potrebné ich miešať z mnohých zdrojov - od mnohých farmárov, rôznych oblastí a krajín.


Pre koho sú určené?

Espresso zmesi sú vytvorené pre použitie v strojoch na spôsob prípravy espressa - pod tlakom 9 barov pri teplote vody 90-95 °C. Sú vhodné do profesionálnych espresso kávovarov používaných v kaviarňach a reštauráciách ako aj do automatických espresso kávovarov používaných v kanceláriách a domácnostiach. 


Aké espresso zmesi poznáme?

Všeobecne u nás sú známe espresso zmesi od talianskych veľkopražiarní Lavazza, Illy, Carraro, Trieste, Lucaffé, Bristot, Segafredo. My pražíme chuťovo veľmi podobné zmesi, vyberáme si iba osvedčené zmesi podľa obľúbených chutí predávaných po celom svete.

Aké espresso zmesi ponúkame?

Ponúkame široké portfólio zmesí, 3x zmesi 100% arabiky, 5x zmesi s robustou určených pre široké použitie a pokrývajúce viacero chutí espressa obľúbených po celom svete. Naša zmes Emília je chuť podobná zmesi Illy spred 20 rokov, červená Lavazza alebo iné červené zmesi sú podobné chuti našej zmesi Hamlet, máme aj taliansku klasiku 80/20 v zmesi Cézar a takto vieme vylepšiť čerstvo praženými kávami talianske veľkopražiarne ako sú Lavazza, Carraro, Trieste, Lucaffé, Bristot, Segafredo a iné. 


Veľkoobchod a partneri

Veľkoobchodné ceny poskytujeme všetkým pravidelným odberateľom alebo na objednávky od 200 Eur. Vyberte si nás ako svojho dodávateľa kávy.