O čokoláde Lyra

Čokolády LYRA sú charakteristické práve ich delikátnou arómou dosiahnutou používaním výhradne kakaových bôbov trinitario a criollo fino de aroma. Ponúkajú tak svojim milovníkom jedinečnú kombináciu ovocno – kvetových vôní a chutí s náznakmi orieškov. Používame výhradne kakao fino de aroma z oblasti Kolumbia, čím zabezpečujeme našim zákazníkom 100% kvalitu. Sladenie trstinovým cukrom, 100% obsah kakaového masla a a starostlivá ručná výroba sú atribúty, ktoré ešte zvyšujú kvalitu našich produktov.

KAKAO FINO DE AROMA

Ovocná a kvetová vôňa so stopami orieškového sladu. To je charakteristická chuť kakaa Fino de Aroma, ktorou sa odlišuje od ostatných druhov kakaa na svete. Fino de Aroma je označenie dané organizáciou International Cocoa Organization (ICCO), ktoré pomenúva jedinečnú vôňu a chuť kakaa. 8% svetovej produkcie kakaa je kakao Fino de Aroma.

VYROBENÉ NA SLOVENSKU

Po absolvovaní školení výroby praliniek, čokoládovej akadémie Barry Callebaut v Belgicku, tréningu u čokolatiéra Emmanuela Hamona vo Francúzsku sme sa pustili do výroby vlastných produktov. Pod vedením Karola Stýbla vznikajú nové produkty, ktoré pravidelne získavajú ocenenia ako je Great Taste v Londýne.

ZODPOVEDNÉ PODNIKANIE

Spolupracujeme s pestovateľmi kakaových bôbov z Južnej Ameriky, mandlí zo Sicílie, partnerov máme na viacerých kontinentoch. Vyrábať čokoládu pre nás znamená podporovať farmárov, ale aj vzdelávať študentov.

DISTRIBÚCIA PRODUKTOV

Naša spoločnosť je distribútorom produktov Lyra. Pre informácie ohľadom veľkoobchodnej spolupráce nás prosím kontaktujte.

Objednajte si produkty Lyra